• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Scottie Go!" - відкритий світ програмування.

"Scottie Go!" - відкритий світ програмування.

2020-03-11

/Files/photogallery/20200219_120338.jpg

Інформатика - одна із теоретичних наук шкільної освіти, яка сприяє розвитку мислення, у ній найбільш природним способом викладу знань є спосіб переходу від абстрактного до конкретного.

Сучасне покоління учнів складно зацікавити книжками, а тим паче чимось здивувати. Але ж як навчати так, щоб учні з нетерпінням чекали уроку і легко та швидко засвоювали матеріал? Особливо, якщо це стосується складних алгоритмів чи кодування інформації?

Учні 4-х класів, під керівництвом вчителя інформатики Пінчук Л.В., використовуючи інтерактивну гру Scottie Go! освоюють програмування та техніку геймифікації.

Scottie Go! - є унікальним поєднанням інтерактивного мобільного додатку та картонних карток-фішек з QR-кодами, які підкреслюють кінеститичні та кооперативні аспекти навчання.

При вивченні алгоритмів гра органічно переплітається з серйозною, наполегливою працею, вона спонукає до інтенсивної розумової праці, допомагає переборювати труднощі у засвоюванні навчального матеріалу, залучає до пошуку, винахідливості, збуджує бажання перемогти, активізує увагу учнів, сприяє розвитку абстрактного та критичного мислення.

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi