День Європи

2019-05-17

/Files/photogallery/20190515_220744.jpg

До Дня Європи, який Україна буде відзначати 18 травня, для учнів 2-4 класів вчителем інформатики Пінчук Л. В. було проведено ряд цікавих та змістовних заходів, які популяризують рух країни до європейського співтовариства.

Діти знайомилися з історією виникнення Європейського Союзу та традиціями відзначення Дня Європи в Україні, дізналися, що географічний центр Європи знаходиться саме в Україні в с. Ділове (Закарпатська область).

Школярі здійснили віртуальну подорож до Європи та познайомилися з країнами, які входять до складу ЄС та визначними історичними пам’ятками, переглянули мультиплікаційний відеоролик «Дітям про Євросоюз» та «Як влаштований ЄС».

Щоб закріпити отримані знання, учням була запропонована до виконання навчальна програма з інформатики «Поштовий голуб: Європа», яка допомогла учням поглибити свої знання про географічне розташування європейських країн на мапі світу.

Заходи були спрямовані на популяризацію європейських цінностей, формування відчуття «громадянина Європи», усвідомлення своєї приналежності до Європи, бо саме зараз Україна крокує в нове майбутнє.

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi