• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Реформування освіти: досвід країн Європейського Союзу»

«Реформування освіти: досвід країн Європейського Союзу»

2019-04-01

/Files/images/20190325_112818.jpg

Для участі в ІІ Міжнародній науковій конференції "Сучасні інноваційно-інформаційні технології в розвитку суспільства" та культурно-просвітницькому проекті «Реформування освіти: досвід країн Європейського Союзу» довелося пройти тернистим шляхом, але то було того варте. Плідна робота над написанням статті, вивчення питання реформування освіти країн Євросоюзу, складання наукового есе в кінцевому результаті обернулися для мене в незабутню освітньо-туристичну подорож.

Знайомства з новими людьми, спілкування з колегами на спільні теми, майстер-класи із 3D- проектування від польських колег, активна участь у конференціях у м. Катовіце та Ополе (Польща), можливість збагатитися новим досвідом та ще й до цього всього побачити світ. Що може бути цікавішим? Як виглядає наша держава в порівнянні з країнами членами Євросоюзу? Як відбувається процес навчання в країнах Європи? На ці та безліч інших запитань було знайдено відповіді під час участі в конференції та під час подорожі.

Хочеться від усього серця подякувати керівництву, колегам, організаторам та польським колегам за безцінний досвід та здійснення мрій!

Пінчук Л.В.

Кiлькiсть переглядiв: 328

Коментарi