• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія до Воронізького ботанічного заказника

Екскурсія до Воронізького ботанічного заказника

2018-10-18

/Files/photogallery/744/IMG_20181018_130400.jpg

Учні 7-Б та 8-Б класів відвідали Воронізький ботанічний заказник з метою ознайомлення з історією створення та ландшафтами цього природоохоронного об’єкта. Юні туристи оволодівали навичками розташування туристського табору, установлення туристичного намету, основами першої домедичної допомоги та транспортування потерпілого.

Учні цікаво та змістовно провели час, змогли відчути надійне плече та допомогу друзів під час командної гри, уболівали за своїх товаришів, показали себе зразковими, екологічно вихованими туристами.

Єдина прикрість, яка несподівано чекала юних туристів у заказнику, - це понівечене інформаційне табло, яке сповіщало, що саме тут знаходиться межа даної природоохоронної території. То ж наступним кроком буде наше звернення до відповідних органів щодо відновлення інформаційного табло.

Шановні Вороніжці! Не кожен населений пункт має у своєму активі природоохоронну територію. Колись наше старше покоління вибороло життя цьому чудовому шматочку лісу, не віддало на вирубку те, чим ми зараз маємо пишатися. Цей незайманий ліс – це наша можливість передати у спадок нащадкам не лише деревину, а й чисте повітря, цілющі трави, ягоди та гриби, усе те, чим щиро ділиться з нами природа. Скористаймося цією можливістю, докладемо зусиль до збереження природних багатств, і світ, у якому ми живемо, стане кращим.

Бережіть ліси, повітря, квіти й води.

І мурашку, і билиночку любіть.

Бережіть усе живе, що є в природі,

Убивайте тільки звіра у собі.

/Files/photogallery/744/IMG_20181018_131323.jpg

Жутова Тетяна Анатоліївна, вчитель географії

Кiлькiсть переглядiв: 325

Коментарi